GAZON AANLEGGEN

Een gazon aanleggen? Tiptop Graszoden is dé specialiteit die je zoekt. Dankzij onze jarenlange ervaring en liefde voor gras krijgen we elk gazon strak gelegd. Dit doen we met alle liefde met dagverse graszoden op locatie. Als jong en fris bedrijf komen we binnen 2 weken op locatie om een gazon aan te leggen.

In welke periode van het jaar kan je een gazon aanleggen?

Alleen tijdens de strenge wintermaanden is het niet mogelijk om een gazon aan te leggen. De temperaturen zijn in de winter te laag en er is te weinig zon. Hierdoor halen de graszoden onvoldoende voedingsstoffen uit de grond. Vanaf het vroege voorjaar kunnen we aan de slag om je nieuwe gazon aan te leggen. Dit doen we net zolang tot de winter weer aanbreekt.

Graszoden van dagverse kwaliteit

Het is belangrijk dat de graszoden zo vers mogelijk gelegd worden. Voordat we een nieuw gazon aanleggen gaan we in de vroege ochtend het gras oogsten. Zo kunnen we dezelfde dag het gazon aanleggen met vers gras. Hierdoor sterft het gras niet af omdat het te lang op de rol zit. 

Bij Tip Top Graszoden mag je natuurlijk verwachten dat we met topkwaliteit graszoden werken. Onze graszoden groeien minimaal 14 maanden voordat we ze voor een nieuw gazon gebruiken. De graszoden bestaan uit een mix van Engels Raaigras, Veldbeemd en Roodzwenk. Als de grasmatten dik en sterk genoeg zijn gaan we hiermee een nieuw gazon aanleggen. 

Gazon aanleggen prijs?

In heel Nederland en België kunnen wij een gazon aanleggen. Dit doen we binnen 2 weken na akkoord op de offerte. Dit klinkt natuurlijk top, maar wat kost het? Het gazon aanleggen prijs begint vanaf € 6,75 per m2. De exacte prijs is afhankelijk van het aantal m2. Ligt er nog een oud gazon? Dan kunnen wij deze verwijderen en voor je afvoeren. We egaliseren daarna het gazon en zorgen voor een strak nieuw grasveld in je tuin.

De tabel werkt als een slider, sleep met je vinger om alle informatie te bekijken.

0 – 25 m2 26-50 m2 51-100 m2 101-200 m2 201 mof meer
Graszoden laten leggen €275 €9,25 per m2 €8,25 per m2 €7,25 per m2 €6,75 per m2
Frezen €35 €1 per m2 €0,80 per m2 €0,70 per m2 €0,65 per m2
Oud gazon verwijderen en afvoeren* €120 €5 per m2 €4,50 per m2 €4 per m2 €3,25 per m2

* Frezen is gratis als wij je oude gazon verwijderen en een nieuw gazon aanleggen!
* Transportkosten zijn gratis binnen 35 km vanaf onze locatie.

[rev_slider alias=”grasslider-1″ /]

Gazon laten leggen prijs met afvoeren oude gazon

Wij kunnen het oude gazon verwijderen voordat we het nieuwe gazon aanleggen. Als je het oude gazon om zou spitten gaat het gras rotten. Hierdoor kunnen verzakkingen ontstaan in het nieuwe gazon. Bovendien blijft eventueel onkruid in de grond, waardoor zaadjes van het onkruid opnieuw uit kunnen schieten in het nieuwe gazon.

Graszoden laten leggen tip top graszoden

Laat een gazon aanleggen door een expert

Hoe lang moet je een pas aangelegd gazon besproeien?

De tabel werkt als een slider, sleep met je vinger om alle informatie te bekijken.

Temperatuur Zandgrond Kleigrond Hoe vaak
11 – 15 ºC 10 min 5 min 1x per dag
16 – 20 ºC 30 min 15 min 1x per dag
21 – 25 ºC 60 min 30 min 2x per dag
26 – 30 ºC 90 min 60 min 2x per dag
31 ºC of meer 120 min 90 min 2x per dag

VRAAG EEN OFFERTE AAN VOOR EEN GAZON AANLEGGEN

Ben je benieuwd naar prijs van een gazon aanleggen? Voor de exacte prijs kan je direct via onze website een offerte aanvragen. Binnen 24 uur ontvang je een offerte voor je nieuwe gazon.

Graszoden leggen tip top graszoden

Waarom Tip Top Graszoden?

  • Binnen 2 weken een nieuw gazon

  • Vriendelijk en behulpzaam personeel

  • Topkwaliteit graszoden

  • Handige tips en advies over onderhoud