GRASZODEN LATEN LEGGEN IN DEN BOSCH

Graszoden in Den Bosch kunnen direct op locatie geleverd worden vanuit de kwekerij in Someren. We kweken onze graszoden namelijk binnen ons eigen bedrijf. Dankzij onze passie voor gras hebben we een premium grasmat ontwikkelt. De grasmatten bestaan uit drie soorten gras: Engels Raaigras, Veldbeemd en Roodzwenk. Voordat we de grasmat in Den Bosch bezorgen heeft het gras minimaal 14 maanden kunnen groeien. In deze periode verzorgen we het gras intensief en wordt het minimaal 85 keer gemaaid. Met als resultaat een dikke en stevige grasmat zonder onkruid. Je kan de graszoden laten leggen Den Bosch of gewoon een grasmat bij ons afhalen. Zo kan je zelf aan de slag om je eigen gazon aan te leggen. Uiteraard bezorgen we ook als je graag gebruik wilt maken van onze bezorgservice. In heel Nederland en België bezorgen we graszoden en uiteraard ook in Den Bosch. 

Graszoden in Den Bosch met 3 maanden garantie

We zijn ervan overtuigd dat onze grasmatten met een klein beetje liefde direct aanslaan in je eigen tuin. We geven daarom standaard 3 maanden op onze grasmatten. Het is wel belangrijk om de graszoden in Den Bosch na de aanleg regelmatig water geeft. Zo help je het gras om te wortelen. Daarnaast raden we je aan om onze dagverse graszoden direct na bezorging aan te leggen. Zo voorkom je dat het gras gaat broeien en kale plekken krijgt. 

Dagverse graszoden bij bezorging en afhalen?

Het is belangrijk om bij nieuwe graszoden in Den Bosch altijd te werken met dagverse grasmatten. Vooral in de zomermaanden mag gras nooit langer dan 24 uur op een rol liggen. Dit gaat ten koste van de kwaliteit van het gras. We zorgen bij Tip Top Graszoden altijd voor een dagverse oogst. Dit doen we in de vroege ochtend voor we naar Den Bosch rijden. Zo krijg je altijd vers gras en dit zorgt ervoor dat je direct een groen gazon kan aanleggen.

De tabel werkt als een slider, sleep met je vinger om alle informatie te bekijken.

0 – 25 m2 26-50 m2 51-100 m2 101-200 m2 201 mof meer
Graszoden laten leggen €275 €9,25 per m2 €8,25 per m2 €7,25 per m2 €6,75 per m2
Frezen €35 €1 per m2 €0,80 per m2 €0,70 per m2 €0,65 per m2
Oud gazon verwijderen en afvoeren* €120 €5 per m2 €4,50 per m2 €4 per m2 €3,25 per m2

* Frezen is gratis als wij je oude gazon verwijderen en een nieuw gazon aanleggen!
* Transportkosten zijn gratis binnen 35 km vanaf onze locatie.

Premium kwaliteit gras Dichtbezet met gras graszoden leggen graszoden leggen Zonder (plastic) netten van onkruid graszoden leggen graszoden leggen 100% vrij

Graszoden laten leggen in Den Bosch

Wil je een echt strak gazon? Laat de graszoden in Den Bosch niet alleen bezorgen, maar ook aanleggen door Tip Top Graszoden. Wij zorgen ervoor dat je een strak gazon krijgt. Dankzij onze passie voor gras weten we precies hoe je nieuwe gazon gelegd moet worden. Voor we komen leggen gaan we eerst het gazon inmeten op locatie. Zo weet je precies hoeveel m2 gras je nodig hebt. Daarna maken we binnen 2 weken een afspraak om je gazon te leggen. 

Graszoden laten leggen tip top graszoden

Laat een grasmat aanleggen door een expert

Wij kunnen je oude gazon snel en vakkundig verwijderen met een speciale graszodensnijder en daarna afvoeren.

Bewerkbaar maken
van de ondergrond wanneer deze hard is, door middel van frezen.

Grondwerk
is belangrijk wanneer er bulten of kuilen in de ondergrond zitten. We verplaatsen de grond zo optimaal mogelijk binnen de tuin, zodat er zo min mogelijk tekort of overschot aan grond is. Als er teveel grond is, moet deze worden afgevoerd. Is er te weinig grond, dan kunnen wij dit tekort aanvullen met verse teelaarde.

Vlak harken
van de ondergrond. Wij houden rekening met waterafschot, bestrating, borders en beplanting in het gazon.

Verdichten met een gazonwals
wanneer de ondergrond vlak en op hoogte is. Zo wordt de ondergrond aangedrukt en hiermee wordt voorkomen dat de grond gaat verzakken.

Fijn egaliseren
met een waterpas, in vaktermen heet dit ‘afrijen’. De ondergrond wordt strak en vlak gemaakt.

De ondergrond bemesten
met milieuvriendelijke, organische meststoffen die speciaal zijn samengesteld voor het leggen van graszoden. Dit zorgt voor een snelle aanhechting van de graszoden aan de ondergrond.

Het leveren van verse, premium kwaliteit graszoden
die dezelfde dag van het land zijn gehaald. Dit zijn stevige en dichtbezette graszoden, zonder (plastic) netten.

De graszoden leggen
en dan beginnen we met het leggen van de kopse kant. Hiermee zorgen we dat de graszoden strak aansluiten aan de bestrating. De andere graszoden worden hier haaks op aangesloten. Dit zorgt voor een sterk gazon en voorkomt naden en kieren.

Op maat snijden
van de graszoden. Natuurlijk zorgen wij dat het gazon netjes aansluit aan de bestrating, borders en schutting.

Het aangelegde gazon walsen
met een gazonwals. Hierdoor verdwijnt de overtollige lucht en worden de grasmatten tegen de bemeste ondergrond gedrukt waardoor ze snel wortelen.

Jouw tuin leveren we schoon en opgeruimd op
We voeren resten van de graszoden af, ruimen op en vegen de tuin aan.

We helpen je om je gazon Tip Top te houden
Je ontvangt ons boekje met daarin heel overzichtelijk welk onderhoud je zo nu en dan kunt doen om je gazon gezond en sterk te houden. Zo kun je blijven genieten van een strak, groen gazon.

En dan, sproeien!
We helpen je eraan te herinneren om de sproeier aan te zetten. Zorg dat je voldoende tuinslang en een zwenksproeier in huis hebt wanneer wij komen. Het is belangrijk dat het gazon meteen water krijgt wanneer het is aangelegd.

Jou Inhoud Komt Hier

Hoe lang moet je een pas aangelegd gazon besproeien?

De tabel werkt als een slider, sleep met je vinger om alle informatie te bekijken.

Temperatuur Zandgrond Kleigrond Hoe vaak
11 – 15 ºC 10 min 5 min 1x per dag
16 – 20 ºC 30 min 15 min 1x per dag
21 – 25 ºC 60 min 30 min 2x per dag
26 – 30 ºC 90 min 60 min 2x per dag
31 ºC of meer 120 min 90 min 2x per dag

Vraag een offerte aan voor graszoden in Den Bosch

Wil je graag graszoden in Den Bosch laten bezorgen? Of wil je zelfs grasmatten laten aanleggen in Den Bosch? Vraag direct een offerte aan via onze website. Binnen 24 uur ontvang je een offerte met de prijs voor een nieuw gazon. 

Graszoden leggen tip top graszoden

Waarom Tip Top Graszoden?

  • Binnen 2 weken een nieuw gazon

  • Vriendelijk en behulpzaam personeel

  • Topkwaliteit graszoden

  • Handige tips en advies over onderhoud

Wil je snel genieten van een mooi gazon?

vraag hier een vrijblijvende offerte aan en ontvang deze binnen 24 uur

Offerte