GRASZODEN LEGGEN IN ARNHEM

Graszoden leggen in Arnhem en omgeving is onze specialiteit! Wij leveren vakwerk dankzij onze jarenlange ervaring, alleen de allerbeste graszoden en natuurlijk onze liefde voor gras. Een strak aangelegd, groen gazon is ons streven. Je kunt het hele jaar graszoden leggen in Arnhem, behalve in de koudste maanden van het jaar. Wij hebben veel succesvolle projecten afgerond in Arnhem en de omliggende regio. Bekijk al onze projecten en zie het uitstekende resultaat zelf!

De voordelen van Tip Top Graszoden

  • Binnen 24 uur een offerte op maat

  • Binnen 14 dagen graszoden laten leggen

  • Graszoden van de beste kwaliteit

  • Vriendelijke personeel met verstand van zaken

  • Garantie op het door ons geleverd werk

Benieuwd naar ons aanbod?

Graszoden laten leggen

Wil je graag nieuwe graszoden leggen in Arnhem en omgeving? Dan helpen wij van Tip Top Graszoden je daar natuurlijk graag bij! Het is mogelijk om de graszoden door ons te laten leggen. Neem in dat geval vooral vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan via ons offerteformulier. Je krijgt binnen 24 uur een scherp aanbod van ons in je inbox. Wanneer het aanbod is goedgekeurd komen wij de graszoden binnen twee weken bij je aanleggen. Op deze pagina en verder in onze website kun je meer informatie vinden over graszoden leggen in Arnhem en omgeving. Mocht je daarnaast nog anderen vragen hebben, dan mag je altijd contact met ons opnemen.

PRIJZEN

De tabel werkt als een slider, sleep met je vinger om alle informatie te bekijken.

0 – 25 m2 26-50 m2 51-100 m2 101-200 m2 201 mof meer
Graszoden laten leggen €295 €10,50 per m2 €9,50 per m2 €8,50 per m2 €8 per m2
Frezen €35 €1 per m2 €0,80 per m2 €0,70 per m2 €0,65 per m2
Oud gazon verwijderen en afvoeren* €120 €5 per m2 €4,50 per m2 €4 per m2 €3,50 per m2

* Frezen is gratis als wij je oude gazon verwijderen en een nieuw gazon aanleggen!
* Transportkosten zijn gratis binnen 35 km vanaf onze locatie.

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk eventueel deze pagina’s eens:

[rev_slider alias=”grasslider-1″ /]

GRASZODEN LEGGEN IN ARNHEM WERKT ALS VOLGT

Een goed begin is het halve werk. Dat geld ook zeker voor graszoden leggen in Arnhem. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om zelf graszoden te gaan leggen. Echter als wij het voor je doen, weet je zeker dat alle stappen in het legproces goed en nauwkeurig worden doorlopen. Hierdoor is niet alleen het eindresultaat optimaal, maar kun jij er in Arnhem ook veel langer van blijven genieten.

Graszoden laten leggen tip top graszoden

GRASZODEN LEGGEN? WIJ DOEN HET ZO!

graszoden leggen Den Bosch

Stap 1

Wij verwijderen het oude gazon met behulp van de graszodensnijder en voeren het voor je af. Daarbij maken wij direct de ondergrond schoon van onkruid, vuil en puin.

graszoden leggen Den Bosch

Stap 2

De ondergrond gaan wij vervolgens frezen. Daarbij maken wij ondergrond tot 20 cm diep los. Dankzij de losse ondergrond groeit het nieuwe gras sneller en ziet het er langer mooi uit.

graszoden leggen in Den Bosch

Stap 3

Vervolgens egaliseren wij de ondergrond tot 2 cm onder de bestrating. Op die manier sluiten de nieuwe graszoden straks goed aan op de bestrating.

graszoden leggen Den Bosch

Stap 4

De egale ondergrond walsen wij stevig aan met een gazonwals. Hierdoor kunnen de nieuwe graszoden straks mooi recht gelegd worden.

graszoden leggen Den Bosch

Stap 5

In de bovenste laag van de ondergrond worden voedingsstoffen aangebracht die de bodemstructuur verbeteren en de wortelgroei versnellen.

graszoden leggen in Den Bosch

Stap 6

Dan is het tijd voor het aanleggen van de graszoden. De banen met graszoden leggen wij strak tegen de bestrating en elkaar aan voor een perfect eindresultaat.

graszoden leggen Den Bosch

Stap 7

De graszoden worden op maat gesneden. Indien mogelijk zal het overgebleven stuk worden omgedraaid en in de volgende baan worden gebruikt.

graszoden leggen Den Bosch

Stap 8

Alle graszoden zijn nu netjes en strak in de tuin aangelegd. Wij zullen vervolgens het gehele gazon nog een laatste keer stevig aan walsen, zodat het gazon netjes blijft liggen.

graszoden leggen Den Bosch

Stap 9

Tot slot kunnen de nieuwe graszoden meteen wat water gebruiken. Het sproeischema op onze pagina gazononderhoud laat zien hoeveel je kan sproeien bij elke temperaturen.

Benieuwd wat wij voor jou in Arnhem kunnen betekenen?

Hoe lang moet je een pas aangelegd gazon besproeien?

De tabel werkt als een slider, sleep met je vinger om alle informatie te bekijken.

Temperatuur Zandgrond Kleigrond Hoe vaak
11 – 15 ºC 10 min 5 min 1x per dag
16 – 20 ºC 30 min 15 min 1x per dag
21 – 25 ºC 60 min 30 min 2x per dag
26 – 30 ºC 90 min 60 min 2x per dag
31 ºC of meer 120 min 90 min 2x per dag

GRASZODEN LEGGEN IN ARNHEM

Droom je ook van een mooi groen en fris gazon in je tuin? Met behulp van graszoden ligt zo’n schitterend grastapijt binnen handbereik. Zeker wanneer je kiest voor graszoden laten leggen in Arnhem. Nu vraag je je wellicht af of je zoiets niet zelf kunt doen. Dit is inderdaad mogelijk. Maar bezint eer ge begint. Het aanleggen van een nieuw gazon is veel werk. Je kunt de zoden immers niet zomaar neerleggen. Het gras zal dan niet of nauwelijks hechten en in het ergste geval na een paar dagen liggen te verpieteren. De grond moet daarom eerst in de juiste conditie worden gebracht. Dit betekent dat het oude gazon moet worden weggehaald. De bovenste grondlaag moet in zijn geheel worden verwijderd. Als je dit handmatig doet is dit een heel zware klus. Een expert zal de oude grasmat met behulp van een professioneel freesapparaat verwijderen. Deze methode is supersnel en efficiënt.

DE GROND EGALISEREN

Als het oude gazon verwijdert is moet de ondergrond geëgaliseerd worden. Je wilt immers niet dat de nieuwe graszoden schots en scheef komen te liggen. Eerst moeten kuilen worden weggewerkt en de grond gelijkmatig over de tuin worden verdeeld. Om het geheel helemaal strak en glad te krijgen zal de expert de ondergrond met een gazonwals bewerken totdat deze helemaal waterpas is. Zo wordt de bodem goed aangedrukt en zal de grond op de lange termijn egaal blijven.

DE BODEMCONDITIE VERBETEREN

Als je kiest voor graszoden laten leggen in Arnhem zal een deskundige de grond in jouw tuin onderzoeken. Er zijn in Nederland verschillende grondsoorten die allemaal weer andere eigenschappen hebben. In Arnhem bestaat de grondsoort voornamelijk uit zand. Zand heeft als eigenschap dat het relatief zuur en voedselarm is. Bovendien spoelt het water snel weg. Als je hier zonder meer een nieuwe grasmat neerlegt is de kans groot dat deze binnen korte tijd verdort. Een deskundige weet precies welke bemesting nodig is om de bodemconditie te verbeteren. Door de juiste samenstelling te gebruiken wordt de grond voedselrijker, compacter en minder zuur. Dankzij het creëren van de ideale groeiomgeving zullen de graszoden beter aanhechten en heb jij straks een mooi gazon.

HET AANLEGGEN VAN HET GAZON

Na het verbeten van de grond kunnen de graszoden geplaatst worden. De professional doet dit volgens een bepaalde methode waarmee een optimaal resultaat gegarandeerd is. Na het graszoden leggen in Arnhem worden het gazon aan de randen bijgesneden. Zo wordt voorkomen dat het gazon overlapt bij de bestrating of schutting. Ten slotte wordt het gras met een gazonwals verder aangeduwd. Zo kunnen de wortels beter aan de ondergrond hechten. Ook verdwijnt hierdoor overtollige lucht en zal het gazon nog egaler worden.

GAZONONDERHOUD IN ARNHEM

Wij helpen je een handje om je gazon als nieuw te houden. Maaien, sproeien en bemesten vormen de basis van het gazononderhoud dat regelmatig moet gebeuren. Dit onderhoud kun je aanvullen door het gazon jaarlijks te verticuteren en te bekalken.

graszoden leggen Den Bosch

Waarom Tip Top Graszoden?

  • Binnen 2 weken een nieuw gazon

  • Vriendelijk en behulpzaam personeel

  • Topkwaliteit graszoden

  • Handige tips en advies over onderhoud

Wil je snel genieten van een mooi gazon?

vraag hier een vrijblijvende offerte aan en ontvang deze binnen 24 uur