GRASZODEN LEGGEN IN EINDHOVEN

Graszoden leggen in Eindhoven en omgeving is onze specialiteit! Wij leveren vakwerk dankzij onze jarenlange ervaring, alleen de allerbeste graszoden en natuurlijk onze liefde voor gras. Een strak aangelegd, groen gazon is ons streven. Je kunt het hele jaar graszoden leggen in Eindhoven, behalve in de koudste maanden van het jaar. Wij hebben veel succesvolle projecten afgerond in Eindhoven en de omliggende regio. Bekijk al onze projecten en zie het uitstekende resultaat zelf!

De voordelen van Tip Top Graszoden

  • Binnen 24 uur een offerte op maat

  • Binnen 14 dagen graszoden laten leggen

  • Graszoden van de beste kwaliteit

  • Vriendelijke personeel met verstand van zaken

  • Garantie op het door ons geleverd werk

Benieuwd naar ons aanbod?

Graszoden laten leggen in Eindhoven

Wil je graag nieuwe graszoden leggen in Eindhoven en omgeving? Dan helpen wij van Tip Top Graszoden je daar natuurlijk graag bij! Het is mogelijk om de graszoden door ons te laten leggen. Neem in dat geval vooral vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan via ons offerteformulier. Je krijgt binnen 24 uur een scherp aanbod van ons in je inbox. Wanneer het aanbod is goedgekeurd komen wij de graszoden binnen twee weken bij je aanleggen. Op deze pagina en verder in onze website kun je meer informatie vinden over graszoden leggen in Eindhoven en omgeving. Mocht je daarnaast nog anderen vragen hebben, dan mag je altijd contact met ons opnemen.

PRIJZEN

De tabel werkt als een slider, sleep met je vinger om alle informatie te bekijken.

0 – 25 m2 26-50 m2 51-100 m2 101-200 m2 201 mof meer
Graszoden laten leggen €295 €10,50 per m2 €9,50 per m2 €8,50 per m2 €8 per m2
Frezen €35 €1 per m2 €0,80 per m2 €0,70 per m2 €0,65 per m2
Oud gazon verwijderen en afvoeren* €120 €5 per m2 €4,50 per m2 €4 per m2 €3,50 per m2

* Frezen is gratis als wij je oude gazon verwijderen en een nieuw gazon aanleggen!
* Transportkosten zijn gratis binnen 35 km vanaf onze locatie.

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk eventueel deze pagina’s eens:

[rev_slider alias=”grasslider-1″ /]

GRASZODEN LEGGEN IN EINDHOVEN WERKT ALS VOLGT

Een goed begin is het halve werk. Dat geld ook zeker voor graszoden leggen in Eindhoven. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om zelf graszoden te gaan leggen. Echter als wij het voor je doen, weet je zeker dat alle stappen in het legproces goed en nauwkeurig worden doorlopen. Hierdoor is niet alleen het eindresultaat optimaal, maar kun jij er ook veel langer van blijven genieten.

Graszoden laten leggen tip top graszoden

GRASZODEN LEGGEN? WIJ DOEN HET ZO!

graszoden leggen Den Bosch

Stap 1

Wij verwijderen het oude gazon met behulp van de graszodensnijder en voeren het voor je af. Daarbij maken wij direct de ondergrond schoon van onkruid, vuil en puin.

graszoden leggen Den Bosch

Stap 2

De ondergrond gaan wij vervolgens frezen. Daarbij maken wij ondergrond tot 20 cm diep los. Dankzij de losse ondergrond groeit het nieuwe gras sneller en ziet het er langer mooi uit.

graszoden leggen in Den Bosch

Stap 3

Vervolgens egaliseren wij de ondergrond tot 2 cm onder de bestrating. Op die manier sluiten de nieuwe graszoden straks goed aan op de bestrating.

graszoden leggen Den Bosch

Stap 4

De egale ondergrond walsen wij stevig aan met een gazonwals. Hierdoor kunnen de nieuwe graszoden straks mooi recht gelegd worden.

graszoden leggen Den Bosch

Stap 5

In de bovenste laag van de ondergrond worden voedingsstoffen aangebracht die de bodemstructuur verbeteren en de wortelgroei versnellen.

graszoden leggen in Den Bosch

Stap 6

Dan is het tijd voor het aanleggen van de graszoden. De banen met graszoden leggen wij strak tegen de bestrating en elkaar aan voor een perfect eindresultaat.

graszoden leggen Den Bosch

Stap 7

De graszoden worden op maat gesneden. Indien mogelijk zal het overgebleven stuk worden omgedraaid en in de volgende baan worden gebruikt.

graszoden leggen Den Bosch

Stap 8

Alle graszoden zijn nu netjes en strak in de tuin aangelegd. Wij zullen vervolgens het gehele gazon nog een laatste keer stevig aan walsen, zodat het gazon netjes blijft liggen.

graszoden leggen Den Bosch

Stap 9

Tot slot kunnen de nieuwe graszoden meteen wat water gebruiken. Het sproeischema op onze pagina gazononderhoud laat zien hoeveel je kan sproeien bij elke temperaturen.

Benieuwd wat wij voor jou in Eindhoven kunnen betekenen?

Hoe lang moet je een pas aangelegd gazon besproeien?

De tabel werkt als een slider, sleep met je vinger om alle informatie te bekijken.

Temperatuur Zandgrond Kleigrond Hoe vaak
11 – 15 ºC 10 min 5 min 1x per dag
16 – 20 ºC 30 min 15 min 1x per dag
21 – 25 ºC 60 min 30 min 2x per dag
26 – 30 ºC 90 min 60 min 2x per dag
31 ºC of meer 120 min 90 min 2x per dag

GRASZODEN LEGGEN IN EINDHOVEN

Is jouw gazon toe aan vervanging? Dan kun je met behulp van graszoden een mooie, nieuwe grasmat creëren. Natuurlijk moet je eerst het oude gazon grondig verwijderen. Daarna moet de grond voorbereid worden. Dankzij de juiste voorbereiding kunnen de zoden namelijk beter hechten en krijg je een veel mooier resultaat. Wat deze voorbereiding inhoudt, lees je hieronder.

DE JUISTE VOORBEREIDING VOOR HET NIEUWE GAZON

Om een nieuw gazon aan te kunnen leggen moet de oude grasmat verwijderd worden. Omschoffelen is hierbij niet voldoende, de bovenste grondlaag moet namelijk in zijn geheel weggehaald worden. Dit is lastiger dan je denkt, zeker wanneer je handmatig te werk gaat. Het is daarom veel handiger om graszoden te laten leggen in Eindhoven. Een deskundige zal de grond frezen en het gazon in zijn geheel verwijderen. Daarna wordt de ondergrond egaal gemaakt. Eerst wordt de grond gelijkmatig verdeeld en daarna verdicht met een gazonwals. Vervolgens zorgt men ervoor dat de ondergrond helemaal vlak en waterpas is.

HET VERBETEREN VAN DE GROND IN JOUW TUIN

Voordat de graszoden gelegd kunnen worden moet de grond in optimale conditie worden gebracht. Dit noemen we ‘grondverbetering’. Voor het verbeteren van de grond gebruikt men milieuvriendelijke, organische mest. De samenstelling van deze meststoffen hangt af van de ondergrond. In Eindhoven bestaat de grond hoofdzakelijk uit zand. Zand heeft een losse structuur en is hierdoor heel gemakkelijk te bewerken. Zand bevat echter weinig voedingsstoffen en is van nature erg zuur. Water spoelt bovendien snel weg. Door het kiezen van de juiste meststoffen is het mogelijk om de grond vruchtbaarder, steviger en minder zuur te maken. Hierdoor kunnen de graszoden sneller wortelen en beter groeien. Als je kiest voor graszoden laten leggen in Eindhoven kan een expert de grond in jouw tuin beoordelen. Op basis hiervan kan hij of zij bepalen welke meststoffen de grond precies nodig heeft. Zo krijgen jouw nieuwe graszoden de ideale start.

HET LEGGEN EN AFWERKEN VAN DE GRASZODEN

Het voorbereiden en verbeteren van de grond komt heel precies. Het is prettig om dit over te kunnen laten aan een deskundige. Dit geldt trouwens ook voor graszoden laten leggen in Eindhoven. Voor het beste resultaat moeten de graszoden volgens een bepaald systeem worden gelegd. Daarna moeten de zoden worden afgesneden. Dit is niet zo eenvoudig als het lijkt omdat het gazon goed moet aansluiten op eventuele bestrating, borders en schuttingen in de tuin. Eenmaal op maat gesneden is het belangrijk om de zoden goed aan te drukken met behulp van een gazonwals. Zo verdwijnt overtollige lucht en kunnen de zoden beter wortelen.

GAZONONDERHOUD IN EINDHOVEN

Wij helpen je een handje om je gazon als nieuw te houden. Maaien, sproeien en bemesten vormen de basis van het gazononderhoud dat regelmatig moet gebeuren. Dit onderhoud kun je aanvullen door het gazon jaarlijks te verticuteren en te bekalken.

graszoden leggen Den Bosch

Waarom Tip Top Graszoden?

  • Binnen 2 weken een nieuw gazon

  • Vriendelijk en behulpzaam personeel

  • Topkwaliteit graszoden

  • Handige tips en advies over onderhoud

Wil je snel genieten van een mooi gazon?

vraag hier een vrijblijvende offerte aan en ontvang deze binnen 24 uur