PRIJS GRASZODEN

De prijs graszoden op onze website is gebaseerd op onze eigen premium graszoden. De graszoden uit ons assortiment bestaan uit een mix van drie soorten gras. In de mix zit Engels Raaigras, Veldbeemd en Roodzwenk. De zoden zijn vrij dicht bezet met gras en is hierdoor vrij van onkruid. Dit geeft het gazon direct na de aanleg een hoge sierwaarde. Onze grasmatten zijn vrij dik en stevig, maar vrij van plastic netten. Zo komt er geen plastic in de bodem terecht als je de graszoden uitrolt.

Wat is de exacte prijs voor graszoden?

Het is mogelijk om bij ons grasmatten in te kopen, maar we kunnen ook de aanleg voor onze rekening nemen. Als je grasmatten bij ons inkoopt kan je ze laten bezorgen of bij ons afhalen. Als je de graszoden zelf komt afhalen kan dit al vanaf € 2,75 per m2. Bij bezorging rekenen we € 3,50 per m2. Woon je binnen een straal van 35 km rond Hedel? Dan kunnen we de grasmatten gratis thuisbezorgen. Je kan voor de prijs graszoden met bezorging uiteraard ook een offerte aanvragen via onze site.

Dagverse graszoden laten bezorgen

De prijs voor graszoden is altijd voor dagverse grasmatten. Voordat je bij ons langskomt gaan we vroeg in de ochtend aan de slag om de matten te oogsten. We raden je aan om ze na het ophalen direct aan te leggen. Zo voorkom je dat je grasmat uitdroogt met lelijke plekken tot gevolg. Vooral in de zomermaanden kan het gras gaan broeien zolang het opgerold ligt.

Graszoden prijs voor minimaal 14 maanden oud gras?

Onze graszoden prijs is gebaseerd op minimaal 14 maanden oud gras. In 14 maanden wordt het gras dagelijks verzorgd en opgekweekt. Tijdens deze periode van intensieve verzorging maaien we het gras minimaal 85 keer. Dit doen we zodat er een stevig en gezond gazon ontstaat. Hierdoor slaan de graszoden sneller aan op locatie

De tabel werkt als een slider, sleep met je vinger om alle informatie te bekijken.

0 – 25 m2 26-50 m2 51-100 m2 101-200 m2 201 mof meer
Graszoden laten leggen €275 €9,25 per m2 €8,25 per m2 €7,25 per m2 €6,75 per m2
Frezen €35 €1 per m2 €0,80 per m2 €0,70 per m2 €0,65 per m2
Oud gazon verwijderen en afvoeren* €120 €5 per m2 €4,50 per m2 €4 per m2 €3,25 per m2

* Frezen is gratis als wij je oude gazon verwijderen en een nieuw gazon aanleggen!
* Transportkosten zijn gratis binnen 35 km vanaf onze locatie.

[rev_slider alias=”grasslider-1″ /]

Grasmatten prijs inclusief 3 maanden garantie

Bij onze grasmatten prijs zit ook nog eens 3 maanden garantie inbegrepen. We geven deze garantie af op de kwaliteit van onze grasmatten. Uiteraard verwachten we hiervoor wel dat je het gras voldoende water geeft na de aanleg. Het geven van water is belangrijk voor het wortelen van het gras. Daarbij verwachten we ook dat de grasmatten dezelfde dat nog gelegd worden. Zo voorkom je dat het gras gaat broeien en er lelijke plekken ontstaan. 

Graszoden laten leggen tip top graszoden

Laat een grasmat aanleggen door een expert

Hoe lang moet je een pas aangelegd gazon besproeien?

De tabel werkt als een slider, sleep met je vinger om alle informatie te bekijken.

Temperatuur Zandgrond Kleigrond Hoe vaak
11 – 15 ºC 10 min 5 min 1x per dag
16 – 20 ºC 30 min 15 min 1x per dag
21 – 25 ºC 60 min 30 min 2x per dag
26 – 30 ºC 90 min 60 min 2x per dag
31 ºC of meer 120 min 90 min 2x per dag

Vraag een offerte aan voor de prijs van graszoden

Wil je graag een bepaalt aantal m2 laten bezorgen? Wij bezorgen in heel Nederland en België. Het is zelfs mogelijk om gebruik te maken van onze legservice. Uiteraard is de prijs graszoden per m2 anders als je gebruik maakt van de legservice. Voor een exacte graszoden prijs met legservice kan je een offerte aanvragen via onze website. Binnen 24 uur ontvang je een offerte op maat.

Graszoden leggen tip top graszoden

Waarom Tip Top Graszoden?

  • Binnen 2 weken een nieuw gazon

  • Vriendelijk en behulpzaam personeel

  • Topkwaliteit graszoden

  • Handige tips en advies over onderhoud

Wil je snel genieten van een mooi gazon?

vraag hier een vrijblijvende offerte aan en ontvang deze binnen 24 uur