9.6
10

Perfecte service én communicatie!

Vanaf het eerste contact tot de plaatsing was dit een professionele ervaring. Snelle antwoorden en correcte afspraken die werden nageleefd. Zeker een aanrader!
Zou je ons aanbevelen Ja
- Vosselaar
10

Zeer fijn en vakkundig bedrijf.

Ben een zeer tevreden klant binnen 2 weken werden mijn graszoden gelegd. Door een groep vakkundig mensen. Die daarna nog tips en uitleg gaven over het onderhoud.
Zou je ons aanbevelen Ja
- Heesch
10

Uitstekende Service en Vakwerk van TipTop Graszoden!

Ik ben ontzettend tevreden met de service van TipTop Graszoden. Ze hebben bij mij nieuwe graszoden neergelegd en alles verliep perfect. Vanaf het eerste contact tot aan de afronding van het werk, was de communicatie helder en professioneel. De jongens die het werk kwamen uitvoeren waren niet alleen ontzettend aardig, maar ook bijzonder hardwerkend. Ze hebben vakwerk geleverd en het resultaat is prachtig. Mijn tuin ziet er nu schitterend uit dankzij hun inzet en expertise. Ik kan TipTop Graszoden dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar kwaliteit en betrouwbaarheid. Een dikke pluim voor dit geweldige team!
Zou je ons aanbevelen Ja
- Tilburg
10

Prima, snel en vriendelijk. Gazon ligt er weer prima bij

Het gazon ligt er weer netjes bij. Het was snel en goed aangelegd. Verder gaf men advies wat de komende dagen te doen bij het net nieuw aangelegde gazon.
Zou je ons aanbevelen Ja
- Delft
10

Weer een mooi grasveldje in de tuin!

Snelle reactie op mijn vraag via de website en na enig heen en weer e-mailen een duidelijke offerte voor het vervangen van het gras in onze tuin. De afspraak om het gras te komen vervangen kon al binnen 2 weken. Er moest ter plekke wel geïmproviseerd worden omdat de wals en frees toch niet door het huis konden. Dat was geen probleem. En omdat de grond heel nat was werd ter plekke een andere oplossing voorgesteld voor het beste resultaat. De mannen werkten snel, deskundig en zorgvuldig. In 3 uur was het grasveld klaar en kon de sproeier aan. We kregen nog veel onderhoudstips en we gaan ervan uit dat het gras goed aan zal slaan. Bedankt!
Zou je ons aanbevelen Ja
- Utrecht
10

Ontzettend mooi grazon

Goed gelegd, aardige mensen en uitstekende nazorg!! Heel blij met mijn nieuwe grazon!!!!
Zou je ons aanbevelen Ja
- Best
10

Snel, professionelen en Tip Top resultaat

Wat een leuke jonge bedrijf!!! Hard werken, meedenken en een Tip Top kwaliteit leveren. Wij zijn enorm blij met he resultaat met dank aan de jongens van Tip Top Graszoden.
Zou je ons aanbevelen Ja
- Mesanovic
9

Overtuigend

De medewerkers zeer beleeft en overtuigend. Product naar verwachting. Van kantoor vlug en duidelijk offerte.
Zou je ons aanbevelen Ja
- Heerewaarden
10

zeker een aanrader!

we hebben het gras laten leggen door tip top. aardige jongens werken snel en netjes. zeker een aanrader. eerst netjes een offerte gekregen en na akkoord al binnen 2 weken gelegd. zeker een aanrader!
Zou je ons aanbevelen Ja
- tiel
10

Mijn tuin is groen!

Superaardige beleefde mannen, kwamen met oplossingen voor problemen die ik nog niet had bedacht. En mijn tuin is ZO MOOI!
Zou je ons aanbevelen Ja
- Utrecht
10

Ons nieuwe grasveld is vakkundig gelegd, harde werkers

In 1 dag hebben de 2 mannen ons oude grasveld eruit gehaald, grond bewerkt en glad gemaakt. Prachtig gras erin. Netjes afgesneden bij onze ronde border. Echt top, vakwerk. En betaalbaar. Aardige jongens ook nog!
Zou je ons aanbevelen Ja
- ZEIST
10

Tiptop

Vanaf het eerste contact duidelijke informatie. Ze reageren snel bij vragen. Werk zoals afgesproken en ze denken mee bij 'obstakels' in de tuin. Duidelijk info over onderhoud. Ik ben heel blij met het gazon. Tip Top Graszoden bedankt!
Zou je ons aanbevelen Ja
- Drunen
10

Heel vlot beschikbaar en netjes gelegd.

Met name de snelheid van reageren en kunnen leggen was voor ons project erg fijn. Vervolgens was het binnen een dag voor elkaar en ligt het gazon er prachtig in. Met name ook het meedenken en de prettige sfeer waarin het werk gedaan werd vond ik noemenswaardig.
Zou je ons aanbevelen Ja
- Nieuwkoop
8

Prima ervaring, afspraken goed nagekomen, mooi gazon!

Snel tot een goede afspraak kunnen komen. Oud gazon verwijderd en nieuw gazon erin. Graszoden liggen er nu, na een week prima bij!
Zou je ons aanbevelen Ja
- Baarlo (Lb)
10

Vak werk

Leuke mannen die hard en netjes weken,top.
Zou je ons aanbevelen Ja
- sGravenmoer
10

Professioneel, netjes en snel!!

Gazon laten vervangen en keurig netjes en snel gewerkt. Goede prijs ook.
Zou je ons aanbevelen Ja
- Rijpkema
10

Weer een mooie grasmat!

Wij zijn zeer tevreden met de geleverde service, onze grasmat is weer keurig op orde!
Zou je ons aanbevelen Ja
- Vleuten
10

Tevreden

Via internet geboekt zonder echt goed te weten of het bedrijf zijn afspraken waar kon maken . Alles is vakkundig gedaan zoals afgesproken en aangeboden in de offerte , op tijd komen /150m2 gras verwijderen / frezen /ophogen /egaliseren /bemesten en graszoden leggen alles netjes weer aan vegen . Drie vriendelijke hoveniers zijn bij ons aan het werk geweest naar tevredenheid . Een aanrader om Tip Top graszoden een nieuw gazon te laten aanleggen!
Zou je ons aanbevelen Ja
- Deventer
9

Afspraak is afspraak. Vlug en goed.

Snelle reacties op mail. Scherpe prijs, goed gras en snelle service.
Zou je ons aanbevelen Ja
- Son en Breugel
10

Geweldig

Wat een fijne club mensen, vriendelijk en beleefd, hard wekend en een geweldig eindresultaat. Ook ruimen ze alles weer netjes op. Ik kan en zal ze zeker aanbeveling
Zou je ons aanbevelen Ja
- Gilze
10

Zou Tip Top zeker aan anderen aanbevelen!

Absoluut blij met de nieuwe graszoden! Kwam supersnel langs om de mogelijkheden te bekijken, gaf vlot een offerte, en de uitvoering was echt professioneel en vakbekwaam. Het gazon ligt er strak bij. Al met al een (Tip) Top samenwerking!
Zou je ons aanbevelen Ja
- Eersel
10

Echt een Tip die Top is

Geheel volgens duidelijke afspraken en door kundige en vriendelijke medewerkers uitgevoerd.
Zou je ons aanbevelen Ja
- Tilburg
9

KlantVriendelijk en vakkundig

Zeer klantvriendelijk in dienstverlening, mannen waren op tijd, in 1 dag waren ze klaar. Ik hoefde er niet bij te zijn en hebben netjes werk afgeleverd en alles schoon achter gelaten. De communicatie voor en na is prettig verlopen. Ze hebben hele redelijke prijzen in vergelijking met andere hoveniers.
Zou je ons aanbevelen Ja
- Rosmalen
8

Weer een mooi gazon in de voortuin!

Na de aanvraag snel een reactie met duidelijke offerte. Op afgesproken tijd waren de jongens van Tip Top Graszoden er. Ze gingen meteen aan het werk. Waren vriendelijk en gaven duidelijk antwoord op mijn vragen. Na ruim twee uur lag er weer een mooi gazon. Ze gaven nog nuttige tips voor het onderhoud, vooral ook voor de eerste periode. Via de mail ook een brochure met praktische tips voor onderhoud van de graszoden.
Zou je ons aanbevelen Ja
- Son en Breugel
10

Helemaal top!

Heel tevreden. Zelfs voor een klein stukje komen ze, prima en vlot gewerkt!
Zou je ons aanbevelen Ja
- Goirle
463 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.6/10