GRASZODEN LATEN LEGGEN IN UTRECHT

Graszoden leggen in Utrecht? Graszoden zijn onze specialiteit! Wij leveren vakwerk dankzij onze jarenlange ervaring, alleen de allerbeste graszoden en natuurlijk onze liefde voor gras. Een strak aangelegd, groen gazon is ons streven. Je kunt het hele jaar graszoden laten leggen, behalve in de koudste maanden van het jaar. De ondergrond is dan erg nat of bevroren vanwege het weinige zonlicht en de lage temperatuur. Ook zitten er dan te weinig voedingsstoffen in de grond voor de grasplanten.

Graszoden in Utrecht van premium kwaliteit

Tip Top Graszoden is gespecialiseerd in gras en dit doen we al een paar seizoenen op rij vol enthousiasme. Vanuit ons eigen bedrijf kweken we grasmatten voor consumenten en bedrijven. De graszoden bestaan uit een mix van drie grassoorten: Engels Raaigras, Veldbeemd en Roodzwenk. Doordat ze vrij dicht op elkaar geplant worden krijg je een gazon met een dichte bezetting. Hierdoor is er geen ruimte voor onkruid en ziet je gazon er prachtig groen uit. Daarbij geven we ook nog eens 3 maanden garantie op ons gras. 

Dagverse graszoden laten leggen?

Het is belangrijk dat de graszoden voor je nieuwe gazon zo vers mogelijk gelegd worden. We oogsten ons gras in de vroege ochtend net voordat je het bij ons komt ophalen. Laat je de graszoden in Utrecht thuisbezorgen? Dan zorgen we ervoor dat de grasmatten vlak voor vertrek geoogst worden. Je kan na bezorging zelf aan de slag om het gras nog op locatie aan te leggen. Het is belangrijk om dit zo snel mogelijk te doen. Je voorkomt zo dat het gras gaat broeien en er lelijke plekken in je gazon ontstaan.

De tabel werkt als een slider, sleep met je vinger om alle informatie te bekijken.

0 – 25 m2 26-50 m2 51-100 m2 101-200 m2 201 mof meer
Graszoden laten leggen €275 €9,25 per m2 €8,25 per m2 €7,25 per m2 €6,75 per m2
Frezen €35 €1 per m2 €0,80 per m2 €0,70 per m2 €0,65 per m2
Oud gazon verwijderen en afvoeren* €120 €5 per m2 €4,50 per m2 €4 per m2 €3,25 per m2

* Frezen is gratis als wij je oude gazon verwijderen en een nieuw gazon aanleggen!
* Transportkosten zijn gratis binnen 35 km vanaf onze locatie.

Premium kwaliteit gras Dichtbezet met gras graszoden leggen graszoden leggen Zonder (plastic) netten van onkruid graszoden leggen graszoden leggen 100% vrij

Graszoden laten leggen Utrecht

Wil je een mooi strak gazon? Schakel de hoveniers van Tip Top Graszoden in. Wij kunnen niet alleen je nieuwe graszoden bezorgen, maar ook aanleggen. We zorgen ervoor dat je een mooi strak grasveld krijgt. Eventueel is het ook mogelijk dat we je oude grasveld meenemen en afvoeren. Je hebt hier zelf helemaal geen omkijken meer naar. Dit is de service waar je op kan rekenen bij de aanleg van graszoden in Utrecht.

Graszoden laten leggen tip top graszoden

Laat een grasmat aanleggen door een expert

Wij kunnen je oude gazon snel en vakkundig verwijderen met een speciale graszodensnijder en daarna afvoeren.

Bewerkbaar maken
van de ondergrond wanneer deze hard is, door middel van frezen.

Grondwerk
is belangrijk wanneer er bulten of kuilen in de ondergrond zitten. We verplaatsen de grond zo optimaal mogelijk binnen de tuin, zodat er zo min mogelijk tekort of overschot aan grond is. Als er teveel grond is, moet deze worden afgevoerd. Is er te weinig grond, dan kunnen wij dit tekort aanvullen met verse teelaarde.

Vlak harken
van de ondergrond. Wij houden rekening met waterafschot, bestrating, borders en beplanting in het gazon.

Verdichten met een gazonwals
wanneer de ondergrond vlak en op hoogte is. Zo wordt de ondergrond aangedrukt en hiermee wordt voorkomen dat de grond gaat verzakken.

Fijn egaliseren
met een waterpas, in vaktermen heet dit ‘afrijen’. De ondergrond wordt strak en vlak gemaakt.

De ondergrond bemesten
met milieuvriendelijke, organische meststoffen die speciaal zijn samengesteld voor het leggen van graszoden. Dit zorgt voor een snelle aanhechting van de graszoden aan de ondergrond.

Het leveren van verse, premium kwaliteit graszoden
die dezelfde dag van het land zijn gehaald. Dit zijn stevige en dichtbezette graszoden, zonder (plastic) netten.

De graszoden leggen
en dan beginnen we met het leggen van de kopse kant. Hiermee zorgen we dat de graszoden strak aansluiten aan de bestrating. De andere graszoden worden hier haaks op aangesloten. Dit zorgt voor een sterk gazon en voorkomt naden en kieren.

Op maat snijden
van de graszoden. Natuurlijk zorgen wij dat het gazon netjes aansluit aan de bestrating, borders en schutting.

Het aangelegde gazon walsen
met een gazonwals. Hierdoor verdwijnt de overtollige lucht en worden de grasmatten tegen de bemeste ondergrond gedrukt waardoor ze snel wortelen.

Jouw tuin leveren we schoon en opgeruimd op
We voeren resten van de graszoden af, ruimen op en vegen de tuin aan.

We helpen je om je gazon Tip Top te houden
Je ontvangt ons boekje met daarin heel overzichtelijk welk onderhoud je zo nu en dan kunt doen om je gazon gezond en sterk te houden. Zo kun je blijven genieten van een strak, groen gazon.

En dan, sproeien!
We helpen je eraan te herinneren om de sproeier aan te zetten. Zorg dat je voldoende tuinslang en een zwenksproeier in huis hebt wanneer wij komen. Het is belangrijk dat het gazon meteen water krijgt wanneer het is aangelegd.

Jou Inhoud Komt Hier

Hoe lang moet je een pas aangelegd gazon besproeien?

De tabel werkt als een slider, sleep met je vinger om alle informatie te bekijken.

Temperatuur Zandgrond Kleigrond Hoe vaak
11 – 15 ºC 10 min 5 min 1x per dag
16 – 20 ºC 30 min 15 min 1x per dag
21 – 25 ºC 60 min 30 min 2x per dag
26 – 30 ºC 90 min 60 min 2x per dag
31 ºC of meer 120 min 90 min 2x per dag

BENIEUWD NAAR DE PRIJS? VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Ben je op zoek naar voordelige graszoden Utrecht met een premium kwaliteit? Via onze website kan je direct een offerte aanvragen. Binnen 24 uur ontvang je een offerte per mail. Bij akkoord komen we binnen 2 weken bij je langs om een gazon aan te leggen. Het ophalen van grasmatten kan uiteraard al eerder. Aarzel dus niet en bestel vandaag nog je dagverse graszoden in Utrecht via onze website.

Graszoden leggen tip top graszoden

Waarom Tip Top Graszoden?

  • Binnen 2 weken een nieuw gazon

  • Vriendelijk en behulpzaam personeel

  • Topkwaliteit graszoden

  • Handige tips en advies over onderhoud

Wil je snel genieten van een mooi gazon?

vraag hier een vrijblijvende offerte aan en ontvang deze binnen 24 uur

Offerte