GRASZODEN LATEN LEGGEN IN UTRECHT

Graszoden leggen in Utrecht? Graszoden zijn onze specialiteit! Wij leveren vakwerk dankzij onze jarenlange ervaring, alleen de allerbeste graszoden en natuurlijk onze liefde voor gras. Een strak aangelegd, groen gazon is ons streven. Je kunt het hele jaar graszoden laten leggen, behalve in de koudste maanden van het jaar. De ondergrond is dan erg nat of bevroren vanwege het weinige zonlicht en de lage temperatuur. Ook zitten er dan te weinig voedingsstoffen in de grond voor de grasplanten.

Graszoden in Utrecht van premium kwaliteit

Tip Top Graszoden is gespecialiseerd in gras en dit doen we al een paar seizoenen op rij vol enthousiasme. Vanuit ons eigen bedrijf kweken we grasmatten voor consumenten en bedrijven. De graszoden bestaan uit een mix van drie grassoorten: Engels Raaigras, Veldbeemd en Roodzwenk. Doordat ze vrij dicht op elkaar geplant worden krijg je een gazon met een dichte bezetting. Hierdoor is er geen ruimte voor onkruid en ziet je gazon er prachtig groen uit. Daarbij geven we ook nog eens 3 maanden garantie op ons gras. 

Dagverse graszoden laten leggen?

Het is belangrijk dat de graszoden voor je nieuwe gazon zo vers mogelijk gelegd worden. We oogsten ons gras in de vroege ochtend net voordat je het bij ons komt ophalen. Laat je de graszoden in Utrecht thuisbezorgen? Dan zorgen we ervoor dat de grasmatten vlak voor vertrek geoogst worden. Je kan na bezorging zelf aan de slag om het gras nog op locatie aan te leggen. Het is belangrijk om dit zo snel mogelijk te doen. Je voorkomt zo dat het gras gaat broeien en er lelijke plekken in je gazon ontstaan.

De tabel werkt als een slider, sleep met je vinger om alle informatie te bekijken.

0 – 25 m2 26-50 m2 51-100 m2 101-200 m2 201 mof meer
Graszoden laten leggen €275 €9 per m2 €8 per m2 €7 per m2 €6,25 per m2
Frezen €35 €1 per m2 €0,80 per m2 €0,70 per m2 €0,65 per m2
Oud gazon verwijderen en afvoeren* €120 €5 per m2 €4,50 per m2 €4 per m2 €3,50 per m2

* Frezen is gratis als wij je oude gazon verwijderen en een nieuw gazon aanleggen!
* Transportkosten zijn gratis binnen 35 km vanaf onze locatie.

[rev_slider alias=”grasslider-1″ /]

Graszoden laten leggen Utrecht

Wil je een mooi strak gazon? Schakel de hoveniers van Tip Top Graszoden in. Wij kunnen niet alleen je nieuwe graszoden bezorgen, maar ook aanleggen. We zorgen ervoor dat je een mooi strak grasveld krijgt. Eventueel is het ook mogelijk dat we je oude grasveld meenemen en afvoeren. Je hebt hier zelf helemaal geen omkijken meer naar. Dit is de service waar je op kan rekenen bij de aanleg van graszoden in Utrecht.

Graszoden laten leggen tip top graszoden

Laat een grasmat aanleggen door een expert

Hoe lang moet je een pas aangelegd gazon besproeien?

De tabel werkt als een slider, sleep met je vinger om alle informatie te bekijken.

Temperatuur Zandgrond Kleigrond Hoe vaak
11 – 15 ºC 10 min 5 min 1x per dag
16 – 20 ºC 30 min 15 min 1x per dag
21 – 25 ºC 60 min 30 min 2x per dag
26 – 30 ºC 90 min 60 min 2x per dag
31 ºC of meer 120 min 90 min 2x per dag

BENIEUWD NAAR DE PRIJS? VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Ben je op zoek naar voordelige graszoden Utrecht met een premium kwaliteit? Via onze website kan je direct een offerte aanvragen. Binnen 24 uur ontvang je een offerte per mail. Bij akkoord komen we binnen 2 weken bij je langs om een gazon aan te leggen. Het ophalen van grasmatten kan uiteraard al eerder. Aarzel dus niet en bestel vandaag nog je dagverse graszoden in Utrecht via onze website.

Graszoden leggen tip top graszoden

Waarom Tip Top Graszoden?

  • Binnen 2 weken een nieuw gazon

  • Vriendelijk en behulpzaam personeel

  • Topkwaliteit graszoden

  • Handige tips en advies over onderhoud

Wil je snel genieten van een mooi gazon?

vraag hier een vrijblijvende offerte aan en ontvang deze binnen 24 uur