“Tip Top Graszoden doet wat zij belooft. Binnen twee weken een frisse tuin dankzij een mooi groen en gezond gazon.”
Fam. Van der Wal, Breda
“Binnen één dag een offerte en mijn mails werden snel en zeer volledig beantwoord, dus ik had binnen twee weken een nieuw gazon.”
Schellekes, Arnhem
“Aardige jongens die van aanpakken weten. Bovendien is alles verlopen volgens afspraak.”
Familie Janssen, Amsterdam
“Ons gazon was na twintig jaar nodig aan vervanging toe, we hadden veel last van onkruid en de ondergrond was flink verzakt. Het oude gazon is vervangen en de ondergrond is weer helemaal vlak. Onze kleinkinderen kunnen nu weer lekker spelen op het gras.”
Nadine Scherbatsky, Nijmegen
“Wat een nieuwe grasmat al niet kan doen, onze tuin is weer klaar voor de zomer.”
Van Engelen, Heesch
“Ons gazon van 210 m² is door Tip Top Graszoden recent vervangen. Van offerte aanvraag tot oplevering een fijne omgang ervaren. Mocht ik iemand weten die gras nodig heeft, zal ik jullie zeker aanbevelen.”
Verspeek, Kerkdriel

“Joey en zijn team hebben hard gewerkt en het resultaat mag er wezen.”

R. Langehuijsen, Rosmalen
“Duidelijke communicatie bij Tip Top graszoden. Het inplannen van de afspraak voor het leggen van de graszoden verliep snel en soepel en ik kreeg van de mannen die het gras legden duidelijke instructies hoe de graszoden te verzorgen.”
A. Vos, Utrecht
“Ons gazon was na twintig jaar nodig aan vervanging toe, we hadden veel last van onkruid en de ondergrond was flink verzakt. Het oude gazon is vervangen en de ondergrond is weer helemaal vlak. Onze kleinkinderen kunnen nu weer lekker spelen op het gras.”
Nadine Scherbatsky, Nijmegen
“De mannen waren netjes op tijd. Na een bak koffie zijn ze direct aan de gang gegaan. Wat werken deze jongens hard en netjes. Alleen maar lof.”
Suzanne, Den Bosch
“Het gras is nu vijf weken geleden aangelegd. Ik heb het gras inmiddels al vijf keer gemaaid, het groeit als kool!”
G. van Peijnenburgh, Uden
“Recentelijk graszoden laten aanleggen door Tiptop. Uiterst deskundig geadviseerd over de keuze voor het gelegde gras. Met de gedachte voor een sportgazon, toch overtuigd om voor een speelgazon te gaan omdat Joey ons deze vanwege diverse factoren aanraadde. De snelheid waarmee het werd aangelegd was top, de jongens werken hard, snel en secuur. Laten geen rotzooi achter en zorgen voor een topgazon voor een topprijs! Kortom, tiptop in orde!”
Van Rosmalen, Den Bosch
“De heren van Tip Top Graszoden hebben goed werk geleverd. Het gras ligt er strak in en het is snel gaan wortelen.”
Frank van Zoersel, Den Bosch

“Joey van Tip Top Graszoden dacht goed met ons mee! We zijn erg blij met onze nieuwe tuin.”

Marie van Tilburg, Oisterwijk
“Tien dagen nadat het gazon is aangelegd, heb ik voor de eerste keer gemaaid. Het gazon ziet er gelikt uit.”
De Bruijn, Tilburg
“Joey en Jip van Tip Top Graszoden hebben afgelopen zaterdag bij ons nieuwe graszoden aangelegd. Goed werk geleverd en geen verassingen achteraf.”
Kees de Groot, Hedel

“Ze zouden er vandaag om 09.00 uur zijn, maar omdat ze met een lekke band langs de weg stonden zouden ze dit niet redden. Ze hebben netjes gebeld om te laten weten dat ze wat later waren. Het was het wachten waard, want de graszoden zijn perfect aangelegd. Nu is het aan mij om het gras mooi te houden.”

Erik Lageman, Antwerpen
“Gisterenavond akkoord gegeven op de ontvangen offerte. De volgende ochtend werd ik door Marloes gebeld om een afspraak in te plannen. Omdat ik één dag in de week vrij ben wil ik natuurlijk dat het gras op mijn vrije dag gelegd zou worden. Deze dag zat echter voor de eerst komende drie weken vol. Toch heeft ze nog wat weten te verschuiven zodat het op deze dag kon. Dankjewel Marloes, en natuurlijk ook de mannen die een knap staaltje werk hebben afgeleverd.”
Chantal, Tilburg

Wil je snel genieten van een mooi gazon?

vraag hier een vrijblijvende offerte aan en ontvang deze binnen 24 uur

Offerte